Over

Over ons

Wij zijn Smart Building Partners. We zijn ondernemers, avonturiers en sfeermakers. We zijn energiek en ongelooflijk ambitieus.

Als innoverend projectbureau in de zorg hebben we een vurige passie voor vernieuwing. Vernieuwing van processen en ervaringen, maar ook het vernieuwen van de blik waarmee deze sector haar klanten bekijkt. Een sector die rijk is aan technologie, maar wat minder in beleving. Terwijl die beleving juist het verschil maakt wanneer techniek en kwaliteit de norm zijn.

Klantgericht

Alles wat wij doen staat in het teken van onze klant. We zijn eerlijk, transparant, flexibel en we komen onze afspraken na. We zorgen ervoor dat onze klanten voor ons kiezen, niet alleen omdat we de beste zijn in wat we doen, maar ook omdat ze het prettig vinden om met ons te werken. Omdat we duidelijk communiceren en begaan zijn met onze klanten. Omdat we problemen niet oplossen, maar voorkomen. En omdat we zo goed weten waar we het over hebben, dat we het in de taal van onze klanten kunnen uitleggen.

Innovatie

Innovatie zit wat ons betreft niet alleen in techniek, maar ook in beleving. Het is een waarde die zo diep geworteld zit in ons, dat we ons er niet eens meer van bewust zijn. We dagen daarbij onszelf en onze klanten uit, zodat we onderscheidend blijven en nog efficiënter kunnen zijn. We zijn innovatief zodat we verrassend kunnen zijn en verwachtingen overtreffen. Onze klanten en hun klanten staan daarbij altijd centraal. We bedenken, proberen, analyseren en verbeteren, zodat we het volgende keer nog beter doen.

Avontuur

We gaan geen uitdaging uit de weg en houden ervan het onbekende te trotseren. We nemen gecalculeerde risico’s, zodat onze klanten dat niet hoeven te doen. We zijn ondernemend, we bedenken, beginnen en we doen. We dagen elkaar uit en we helpen elkaar om doelen te bereiken, met ons team en met onze klanten. Wat we doen, doen we met avontuurlijke passie en bevlogenheid die zorgen voor fijne samenwerkingen en tevreden klanten.

Benieuwd naar ons team van zorgexperts? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Minervum 7364
4817 ZH Breda
076 - 578 25 66
info@smartbuildingpartners.nl

Contact